Kadıköy’e kazanmaya gideceğiz

Balıkesirspor ile iyi bir hazırlık maçı oynadıklarını belirten Hamza Hoca, Fenerbahçe karşılaşması öncesinde, “İnşallah oradan iyi bir sonuç ve iyi bir oyunla dönersek işimiz daha kolaylaşacak” dedi.

Kadıköy’e kazanmaya gideceğiz

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe karşılaşmasında iyi bir oyunla kazanmak istediklerini söyledi.


Balıkesirspor ile iyi bir hazırlık maçı oynadıklarını belirten Hamza Hoca, şöyle konuştu:


“Fenerbahçe maçı öncesi bir maç yapmayı düşünüyorduk, ama 2 tane yapacağız. Bu bizim açımızdan daha iyi oldu. Çünkü maç eksiği olan arkadaşları daha uzun süre değerlendirme şansımız oldu. İyi prova yaptık. Balıkesirspor’a teşekkür ederim. Salı günü Timsah Arena’da Al-Ittihad takımıyla maçımız var. Fenerbahçe karşılaşmasına yakın bir kadroyu sahaya süreceğim.”

SİVOK OYNAR

“Sonra İstanbul’a gideceğiz. İnşallah oradan iyi bir oyun ve sonuçla dönersek işimiz daha kolaylaşacak. Bu maçta çok büyük ölçüde rotasyon olmayacak ama rakip Fenerbahçe. Onları da tamamen gözardı edemeyiz. Sivok Fenerbahçe maçına yetişebilir. Ona da salı günü daha çok şans vereceğim. Antrenman eksiğini gidermek için yoğun çalışıyor.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X