Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Kadın dernekleri tek çatı altında birleşecek

Mor Salkım Kadın Dayanışma Derneği, diğer yerel ve ulusal kadın dernekleri ile ortak faaliyet göstermek için harekete geçti.

Mor Salkım Kadın Dayanışma Derneği, diğer yerel ve ulusal kadın

Bursa’da yerel ve ulusal anlamda geniş faaliyetler gösteren Mor Salkım Kadın Dayanışma merkezi yeni bir projeye daha imza attı. Yapılan toplantıda katılımcı derneklere, faaliyetler anlatıldı. 

Ulusal platformdaki kadın sıkıntılarına ve çözümlerine değinildiği toplantıda konuşan Mor Salkım Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Dilek Üzümcüler, ‘Eşitlik, demokrasi, insan hakları ilkesiyle böyle bir çalışmayı yapmayı hedefledik. Burada amacımız bir baş olmak değil, platform kurmak. Şuan öncelikli amacımız tüm derneklerin birbirini iyi tanıması. Dayanışmak için önce ellerimizi birbirimize uzatmamız lazım. Konuyla ilgili 70’in üzerinde kişiyle görüştük ve hepsinden olumlu dönütler aldık. Biz herkese ulaşana kadar bu çalışmaları sürdüreceğiz, bu konuda kararlıyız. 

Ayrıca Türkiye olarak yaşadığımız Özgecan olayı bizim dayanışmamız, birleşmemiz gerektiğini bir kere daha ortaya koydu. Amacımız ortak bir çalışmayla daha fazla ses getirmek. Amacımız sadece dayanışma’ dedi.


Avatar Seç KAPAT
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bursa dahil
Sıradaki Haber Bursa dahil 64 ilde yapılacak konutların satış tarihi belli oldu!