Kadın derneklerinden Bozbey’e teşekkür ziyareti

Nilüfer Belediyesi’nin destekleri ile kurulan kadın derneklerinin sayısı her geçen gün artarken, dernek üyeleri de yaptıkları çalışmalarla hem sosyal hayatın içinde yer alıyor hem de yöresel ürünleri ve el emekleri ile evlerine gelir sağlıyor.

Kadın derneklerinden Bozbey’e teşekkür ziyareti

Yaptıkları çalışmalarla dikkat çeken kadın dernekleri, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e kendilerine verdiği destekler için teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Aysel Okumuş ve Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Seden Bozbey de yer aldı. 

Nilüfer Belediyesi ile bir çok projede ortak çalışmalar yürüttüklerini kaydeden kadınlar, her zaman yanlarında olan Başkan Bozbey’e teşekkür etti.

 

Bozbey, “Bu yaşamı ortak kullanmak zorundayız, ortak yaşamı eşit bir şekilde paylaşmalıyız. Nilüfer Belediyesi olarak yıllardır bu anlayışımızı artırarak sürdürüyoruz. Bütçemiz nispetinde destek veriyoruz. Amacımız kadının yerini, eşit insan düzeyine getirmek” dedi.  

Kadın dernekleriyle özellikle Nilüfer Müzik Festivali’nde çok verimli bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden Bozbey, “ ‘Yapacağımız etkinliklerde aksaklıklar nasıl çözüme ulaştırabilir?’ kısmını değerlendiriyoruz. Özellikle bazı mahallelerimizde yeri olmayan derneklerimiz var. Onlarla ilgili de çalışmalar yürütüyoruz, mahalle komiteleriyle değerlendirme yapacağız ve bir yöntem belirleyeceğiz. Hazırlıklarımız sürüyor, yerlerin belirlenmesi konusunda epey bir yol kat edildi” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X