Kadın dizisi ile tanındı ama şu aralar çok şikayetçi!

Kadın dizisinde Arif karakterine hayat veren ünlü oyuncu Feyyaz Duman, son yılların ekranda en başarılı isimleri arasında yer almakta.

Kadın dizisi ile tanındı ama şu aralar çok şikayetçi!

Sinemada uzun yıllar yer alan ancak dizilere geç giriş yapan Feyyaz Duman,son dönemlerde çok çalışmak nedeniyle şikayetçi olduğunu söyledi.

feyyaz-duman_1631608.jpg

Mikrofonlara konuşan oyuncu, çok çalışmaktan ziyade kendine vakit ayıramadığı için şikayetlerinin arttığına değindi.

Feyyaz Duman, “Çok çalışmak değil, çok sevdiğimden dolayı çok şikayetçi değilim. Ama biraz sosyal anlamda kendime zaman ayıramadığımdan dolayı çok fazla şikayet etmeye başladım son dönemlerde” diye konuştu.

dwlfjnww4ae5mwc.jpg

Dizi sektörüne dahil olduktan sonra geniş kitleler tarafından tanınan Feyyaz Duman, Kadın’da sergilediği Arif karakteri ile adeta gönüllere giriş yaptı.

Ancak dizinin oyuncu için bir eksi yönü var.Duman, “Kendime daha çok vakit ayırabiliyordum, dizi sektörüne dahil olmadan önce. Ama diziye dahil olduktan sonra çok fazla bu zaman yaratılamıyor.Bu konuda biraz şikayetçiyim ama çalışmaktan şikayetçi değilim” diyerek da psikolojisi hakkında bilgi verdi.

dbb1d0c3118860e70036f014a34389ba.jpg

Kadın dizisinin iyi gittiğine değinen Feyyaz Duman, zaman kazanmak adına stok bölümler çektiklerini, yani önden gittiklerini anlattı.

Vakit bulduğu zaman elinden geldiğinde sinema ve tiyatroları takip etmeye gayret ettiğine değinen Feyyaz Duman, sosyal konular için zamanının çok az olduğuna vurgu yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X