Kadın düşmanını tekme tokat böyle dövdüler

İstiklal Caddesi’nde bir kadını, çevredekilerin engel olma çabalarına rağmen yerlerde sürükleyen adam, sonunda kadına yardım için gelenler tarafında dövüldü. O anlar bir cep telefonu kamerasına takıldı.

Kadın düşmanını tekme tokat böyle dövdüler

Saat 04.00… Yer İstiklal Caddesi.. Önceki gün yolu buradan geçen bir kişinin kamerasına yansıyan görüntüde genç bir adam yerdeki kadını önce kaldırıyor, sonra sürüklemeye başlıyor. 

 

ENGEL OLMAYA ÇALIŞTILAR AMA BAŞARAMADILAR

O sırada yoldan geçen 2 kadın, adama müdahale ederek kadını kurtarmaya çalışıyor ancak başarılı olamıyor. Bağırarak konuşan ve dengesini sağlayamadığı görülen adam, kadını İstiklal Caddesi’nin ara sokağına yöne zorla sokuyor. Bu kez sokaktaki bir başka kişi, bir erkek araya girmeye kadını adamın elinden almaya çalışıyor ama o da başarılı olamıyor.

 

KADININ YARDIM ÇAĞRISINA KALABALIK BİR GRUPTAN YANIT GELİNCE..

Kadın bu sırada çevredekilerin dikkatini çekmeye, onlardan yardım istemeye devam ediyor. Sokakta sayıları artan kişiler bir araya gelip adama etkili şekilde müdahale ediyor. Bu sırada fırsatını yakalayan, ve saatlerdir eziyet gördüğü adamın elinden kurtulan kadın gözden kayboluyur.

 

BİR KAÇ DAKİKA ÖNCE ŞİDDET UYGULUYORDU, ŞİDDETİN MAĞDURU OLDU

Manzara bu dakikadan sonra tamamen farklı bir hal alıyor. Bir kaç dakika önce kadına şiddet uygulayan adam, bu kez 5 kişinin öfkeli müdahalesiyle karşı karşıya kalıyor. Tekmelenen, sırtına ve yüzüne aldığı darbelerle afallayan adam yere düşüyor ve uzun süre oradan kalkamıyor.

 

ONUN YARDIMINA DA GELENLER OLDU

Adamı bir kaç dakika içinde yere düşüren kişiler uzaklaştıktan kısa süre sonra olay yerinden geçen kişiler bu gez yerde yatan adama yardım ediyor. Önce yolun kenarına çektikleri yaralıya ilk yardım yapmanın yollarını arıyorlar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X