Kadın Girişimciler Bölge Toplantısı Kuşadası’nda Yapıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler Kurulu Ege Bölge Toplantılarının 2. Si Aydın İl Kadın Girişimciler Kurulu ev sahipliğinde, Kuşad…

Kadın Girişimciler Bölge Toplantısı Kuşadası’nda Yapıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler Kurulu Ege Bölge Toplantılarının 2. Si Aydın İl Kadın Girişimciler Kurulu ev sahipliğinde, Kuşadası Ticaret Odası’nda gerçekleşti. TOBB Aydın Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Esen Türker’in moderatörlüğündeki toplantıya TOBB üst Kurul Üyesi Aysel Öztezel, TOBB Ege Bölgesi Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Berna Topman, TOBB Temsilcisi Sezgi Çiğdem ve Ege bölgesi başkanları katıldı. Toplantıda konuşan TOBB Aydın KGK İcra Komitesi Başkanı Esen Türker; bölgedeki her ilin kendi dinamiklerine göre oluşturdukları çalışmaları toplantıda paylaşmalarının önemine değindi ve bölge olarak kadının ekonomiye katkı bilincinin oluşması, çalışma alanında sürdürülebilirliğinin korunması için kalıcı projelere imza atacaklarını belirterek yürüttükleri projeler ile ilgili bilgi verdi. TOBB Aydın Akademik Danışmanı Doç Dr.Neval Genç’in “Çalışan Anneler, Mutlu Çocuklar” projesini anlatmasının ardından, Aydın ilinin bir diğer projesi olan “Güney Ege Kadın Girişimciler İşbirliği Ağı” projesi hakkında bilgilendirme ile devam eden toplantı, çalışma guruplarının görüşülmesi ile devam etti. TOBB Üst Kurul Üyesi ve İzmir Başkanı Aysel Öztezel’in İzmir projelerini anlattığı konuşmasıyla devam eden toplantıda söz alan TOBB Temsilcisi Sezgi Çiğdem’de konuşulan konuların ve taleplerin TOBB’ a iletildiğini söyledi. Toplantının sonunda katılan tüm illerin eğitimle ilgili beklentileri konuşuldu ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X