Kadın girişimcilerin Bosna Hersek atağı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) bünyesinde çalışmalarını yürüten TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu ile Bosna Hersek ile İlişkileri Geliştirme Merkezi (BİGMEV) Bölgesel İş Kadınları Girişimcileri Derneği üyeleri bir araya geldi.

Kadın girişimcilerin Bosna Hersek atağı

BTSO Ana Hizmet Binası’ndaki görüşmede konuşan TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir, buradaki konuşmasında kadınların farklı pazarlarda yer alması gerektiğini belirtti. İster evlerinde ister iş yerlerinde emek vererek ürünlerini ortaya koyan kadınların çok değerli olduğunu kaydeden Özdemir, “Sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bugün gerçekleştireceğimiz ikili iş görüşmeleri her iki ülke arasındaki sinerjinin daha da artmasını sağlayacak. Olumlu sonuçların çıkacağına yürekten inanıyorum” dedi. Bölgesel İş Kadınları Girişimcileri Derneği Başkanı Cenita Zirdum ise, “Türkiye’nin başarılı kadınları bu şehirde yer alıyor. Bugün burada iletişim bağlarımızı kuruyoruz, gelecek dönemde de görüşmelerimiz hız kesmeden devam edecek” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X