Kadın gücü Nil gücü

İstanbul’da keyifli bir konser veren Nil Karaibrahimgil, ‘Kadın Gücü Nil Gücü’ sloganıyla çıktığı sahnede şarkılarını 60 kişilik kadın korosuyla seslendirdi.

Kadın gücü Nil gücü

KADIN KAHRAMAN YOK

İstanbul Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde adeta devleşen Nil Karaibrahimgil, unutulmayacak bir şova imza attı. ‘Kadın Gücü Nil Gücü’ sloganıyla düzenlenen konserde 60 kişilik bir koronun eşlik ettiği Karaibrahimgil, neden böyle bir konsept seçtiğini, ‘Küçük bir kız çocuğusunuz ve süper kahraman olmak istiyorsunuz. Ama kadın kahraman yok. Ben küçükken He-man ve She-ra vardı. Benim süper kahramanım da She-ra idi’ sözleriyle açıkladı. 

O KEK TARİFİ GERÇEK

Sahneye süper kahraman kostümüyle sahneye çıkan Nil Karaibrahimgil, ilginç şarkısı, ‘Sana Kek Yaptım’ın hikayesini de anlattı. Sanatçı, ‘Odamda beste yaparken bir anda kek yapmak istedim. Şarkıdaki kek tarifi de gerçek. Hem kek yaptım, hem de şarkı. Bu şarkıyı sizin kadar tatlı insanlara söyleyeceğimi bilmiyordum’ dedi. Karaibrahilgil’in konserini izleyen binlerce seyirci arasında ünlü isimler de vardı.

İNSANA GÜÇ VERİYOR

Geceye sevgilisi Berkay Tahmaz’la gelen Özge Borak, ‘Nil’in insana güç veren bir sesi var’ dedi. 

SERTAB DA İZLEDİ

Sertab Erener, kardeşi Serdar Erener’le evli olan Nil Karaibrahimgil’i çok sevdiğini söyledi.

ELEKTRİK ODASINA KAÇTI

Hapiste olan oğlu Rüzgar Çetin’le ilgili sorulara maruz kalmak istemeyen Sinan Çetin, çareyi elektrik pano odasına kaçmakta buldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X