Kadın hırsızlar güvenlik kamerasına böyle yakalandı

Bursa’da iki kadın hırsızın, dükkan sahibini oyaladıktan sonra değeri 25 TL’yi bulan bulaşıklığı çalarak kayıplara karıştığı anlar, güvenlik kameralarına yansıdı.

Kadın hırsızlar güvenlik kamerasına böyle yakalandı

Edinilen bilgiye göre olay, Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesi Yeşilyayla Caddesi’ndeki bir dükkanda meydana geldi. Dükkana gelen 2 kadından 1’i, ürünlere baktıktan sonra güvenlik kameralarını inceledi.

 

Güvenlik kamerasının olmadığını düşünen kadın, bir sandalyeyi alarak fiyatını sormak için dükkan sahibine götürdü. O sırada diğer kadın da değeri 25 TL olan bulaşıklığı eline alarak yakınını beklemeye başladı. Şahsın dükkandan çıkmasının ardından kadınlar, aldıkları ürünün parasını ödemeden olay yerinden hızla uzaklaştı. Bir süre sonra ürünün yerinde olmadığını tespit eden işyeri sahibi Mevlüt Dursun, güvenlik kameralarını inceledi.

Kameraya baktığında şahısların 25 TL değerindeki bulaşıklığı parasını ödemeden götürdüğünü gördüğünü ifade eden Mevlüt Dursun, “Beni oyalamak için sandalyenin fiyatını sordular. İçeride müşteriler de vardı, yoğundu. Şüphelendim ama o anda dışarı bakamadım. Şüpheli hareketleri vardı” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X