Kadın kolları AK Parti’nin omurgasını oluşturuyor

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti İl Kadın Kolları Teşkilatı ile toplantıda buluşarak çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Kadın kolları AK Parti’nin omurgasını oluşturuyor

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti İl Kadın Kolları Teşkilatı ile biraraya geldi. Doburca Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıya AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu ve yöneticileri katıldı.

Toplantıda konuşan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Kadın Kolları teşkilatlarının Türkiye’nin en önemli gönüllü kuruluşlarından biri olduğunu vurguladı.

Bursa’da ve Türkiye çapında gittikçe büyüyen AK Parti Kadın Kolları teşkilatlarının partileri ve ülkelerinin geleceği adına önemli işlere imza attığını belirten Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, kadın kollarının her dönemde AK Parti teşkilatlarının omurgasını oluşturduğunu söyledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X