Kadın kursiyerlerin sertifika heyecanı

Kadınların toplumsal yaşamdaki etkinliklerini arttırmaya ve yerel karar alma mekanizmalarında aktif rol almalarını sağlamaya yönelik çalışmaları destekleyen Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi, AÇEV ve Hüdavendigar Kadın Dayanışma Derneği işbirliğiyle okuma-

Kadın kursiyerlerin sertifika heyecanı

Hüdavendigar Kadın Dayanışma Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen kursu başarı ile tamamlayan 9 kadına, Gönül Dostları Sofrası’nda düzenlenen törenle sertifikaları teslim edildi. Bursa Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Mehmet Necati Şahin, Kadın Meclisi Başkanı Kadriye Sarıbıyık ile Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi Mecbure Altun’un katıldığı törende kursu tamamlayan kadınların heyecanı gözlerinden okundu.

Programın sonunda Bursa Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Mehmet Necati Şahin, Kadın Meclisi Başkanı Kadriye Sarıbıyık ile Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi Mecbure Altun tarafından kursiyerlere sertifikaları takdim edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X