Kadın Meclisi’nden Vali Küçük’e ziyaret

Vali İzzettin Küçük, göreve yeni seçilen Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Mihrimah Kocabıyık ile yürütme kurulu üyelerini ağırladı.

Kadın Meclisi’nden Vali Küçük’e ziyaret

Sıcak bir atmosferde gerçekleşen görüşme, Heykel Tarihi Valilik Binası’nda yapıldı. Görüşmeye, Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem Şube Müdürü Mahmut Turunç ve Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Murat Başlar’da katıldı. Ziyarette konuşan Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Mihrimah Kocabıyık, Kendi içerisinde 4 meclis, 31 ayrı çalışma grubu ve yüzlerce gönüllüsü bulunan Kent Konseyi’nin devamlı toplantılar, seminerler, konferanslar düzenlediğini dile getirdi. Vali İzzettin Küçük, yeni seçilen Kadın Meclisi Başkanı Mihrimah Kocabıyık ile yürütme kurulunu tebrik etti. Bursa Kent Konseyi çalışmalarının her zaman örnek teşkil ettiğini söyleyen Küçük, kadının toplumsal hayatta güçlendirilmesi adına yapılacak tüm çalışmalara destek olacaklarını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X