Kadın millilere gurbetçi takviyesi

2017 Kadınlar Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri 5. Grup’ta 2 Haziran’da deplasmanda Rusya, 6 Haziran’da iç sahada Macaristan’la karşılaşacak milli takımın gurbetçi oyuncuları, teknik direktör Talat Tuncel gözetiminde gerçekleştirilen Antalya kampındaki

Kadın millilere gurbetçi takviyesi

Almanya Kadınlar Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih’ten Melike Pekel (21), Libers’ten Çağla Korkmaz (26), Freiburg’dan Ecem Cumert (18) ile Fransa’nın ASJ Soyaux Charente Kulübü sporcusu İpek Kaya (22), A Milli Kadın Futbol Takımızın başarısı için ter döküyor.

HEPSİ DE İDDİALI

Bayern Münih’in forvet oyuncusu Melike Pekel, “Altı yaşından beri futbol oynuyorum. Örnek aldığım erkek futbolcu, golcü ve benim pozisyonumda oynayan Lewandowski” derken, Libers’te forma giyen orta saha oyuncusu Çağla Korkmaz ise “Bugün artık ‘futbol erkek oyunudur’ gibi tartışmalar yersiz” şeklinde konuştu. Freiburg’un defans oyuncusu Ecem Cumert ise “Antalya kampımız çok iyi gidiyor, takım çok formda” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X