Kadın motorcular pistte nefes kesti

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun İzmir Ülkü Yarış Pisti’nde düzenlediği Türkiye Pist Şampiyonası 1’inci Ayak Yarışları’nda kadın sporcular kıyasıya mücadele etti.

Kadın motorcular pistte nefes kesti

İlk kez düzenlenen sadece kadın sporcuların yarıştığı R25 Kadınlar Kupası’nda milli yarışçımız İlayda Yağmur Yılmaz birinci geldi.

Dünya SüperSport Motosiklet Şampiyonu, AK Parti Sakarya Milletvekili ve Motosiklet Milli Takım Kaptanı Kenan Sofuoğlu da yarışları büyük bir heyecanla takip etti.

Çok güzel bir organizasyona imza atıldığını dile getiren Sofuoğlu, “Bugün ilk kez güzel bir olaya şahitlik ediyoruz. Çünkü ilk defa motosiklet dalında Kadınlar Kupası’nı yapıyoruz. Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun desteği ile 1 haftada her şeyi tamamladık. Hepsi çok memnun, hepsi çok mutlu. Bu attığımız adım ileriki yıllarda daha genç sporcuların Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek duruma gelmesini sağlayacak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X