Kadın smaçlar fileye yükseliyor

1. Gloria Cup Uluslararası Voleybol Turnuvası bugün Antalya’da start alıyor.

Kadın smaçlar fileye yükseliyor

Türkiye’den VakıfBank Spor Kulübü’nün katıldığı 1. Gloria Cup Uluslararası Voleybol Turnuvası bugün başlayacak. VakıfBank Spor Kulübü, Volero Zurich, Azeryol Baku ve Nova KBM Branik Maribor takımlarının katılımıyla Antalya’da Gloria Sports Arena’da gerçekleştirilecek turnuvanın ilk maçı, bugün saat 17.00’de Vakıfbank ile Azerbaycan’ın Azeryol Bakü takımları arasında oynayacak. Saat 19.30’da ise Nova KBM Branik Maribor ile Volero Zurich karşı karşıya gelecek. Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın, Gloria Sports Arena’da düzenlenen basın toplantısında, özel sektörde Avrupa’nın en kapsamlı spor kompleksini inşa etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

YOK BÖYLE BİR TESİS

Tesiste sporcu sağlığı merkezinin yanı sıra 50’den fazla spor branşı etkinliklerinin gerçekleştirilebilmesine olanak sağlayan bölümlerin yer aldığını bildiren Özaltın, “Spor denince akla futbol gelen ülkemizde başka branşlarda da güzel işler yapılabileceğini göstermek istiyoruz. Bu bağlamda ilk etkinliğimiz olarak Gloria Cup Uluslararası Voleybol Turnuvası’nı gerçekleştiriyoruz” dedi. Turnuva direktörü Christine Sauter ise uluslararası bir turnuvada yer almaktan mutluluk duyduğunu belirterek, takımlara başarı diledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X