‘Kadına şiddete geçit yok’

Sunucu Esra Erol, İstanbul’da bir AVM’de gerçekleşen ve Doğa Bekleriz’in moderatörlüğünü üstlendiği söyleşiye konuk oldu.

‘Kadına şiddete geçit yok’

Etkinlikte kadınların gücünden bahseden Esra Erol, ‘Biz kadınlar çok güçlüyüz. Bir kere Allah tarafından bizlere bir canı taşıyabilme, onu dünyaya getirebilme gücü verilmiş. Bundan daha kudretli ne olabilir ki. Her kadın bir mucizedir. Mucizenize sahip çıkın, koruyun. Kadına şiddete son vermek için önce mutlu erkek çocuklar yetiştirelim. Çocuklarımıza sahip çıkalım onlara vicdan kavramını öğretelim’ dedi.

KİMSE GÖRMEZDEN GELMESİN

Şiddete maruz kalan kadınların kendilerini yalnız hissetmemesini de isteyen Esra Erol, ‘Artık belleklere kazıyalım, kadına şiddete geçit yok. Şiddete uğrayan kadını kimse görmezden gelmemeli. Çaresizlik duygusu insanı esir hale getiriyor. Siz o kapıyı çalmadığınız sürece, o şiddet devam ediyor. O yüzden ben o kapıyı çalmaya ve kadınların yanında olmaya her zaman devam edeceğim’ diye konuştu.

EVDE MUTLUYUM, BAŞARILIYIM 

İşindeki başarısının evde mutlu olmasından kaynaklandığını söyleyen Esra Erol, ‘Biz kadınlar bizi biz yapan yerde mutluysak dünyayı parmağımızda oynatırız’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X