Kadına şiddete karşı tek yürek

Türkiye’yi yasa boğan Özgecan Aslan cinayetinin ardından kadına şiddete karşı Türk Anneler Derneği de kayıtsız kalmadı.

Kadına şiddete karşı tek yürek

SEYİT GÜNDOĞAN

 

Bursa’daki sivil toplum örgütleri, Türk Anneler Derneği Bursa Şubesi’nin öncülüğünde bir araya geldi. Türk Anneler Derneği Bursa Şube Başkanı Hale Sivrioğlu, Özgecan’ın başına gelenlerin bir anne, bir kadın ve bir insan olarak kendilerini derinden yaraladığına dikkat çekerek, kadına karşı şiddeti önlemede eğitimin önemine vuırgu yaptı. 

Şiddet Cezasız Kalmasın Platformu’nda, CHP İl Başkanı Zafer Yıldız, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, BALKANSİAD Başkanı Aytuğ Onur, BALKANTÜRK Eğitim Vakfı adına Nurettin Göler, BUİKAD Başkanı Özlem Başbayraktar, Bursa Barosu’ndan Avukat Nevin Canbaz, , Bursa Gazeteciler Cemiyeti’nden Gül Kolaylı, Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği Bursa Şube Başkanı Şahin Uçar, HASVAK Bursa Şube Başkanı Zerrin Özgüle, KADER Bursa Şube Başkanı Fatma Birinç, Mor Salkım Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Dilek Üzümcüler, TOFAŞ Spor Klübü ve bir çok kuruluşun temsilcisi yer aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X