Kadına şiddete podyumdan protesto

Ünlü isimler, önceki gün Bursalı tanınmış simalarla birlikte kadına yönelik şiddete hayır demek için podyuma çıktı.

Kadına şiddete podyumdan protesto

BÜLENT BEYSİR

Sunuculuğunu Esra Sönmezer’in yaptığı aralarında İpek Tanrıyar, Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler, Ebru Sertbay, Tuğçe Ergişi ve Özlem Özden gibi isimlerin podyuma çıktığı Plaza 16 Kongre ve Etkinlik Merkezi’ndeki ‘Kadına Yönelik Şiddete Hayır’ defilesine Bursalı tanınmış simalar da destek verdi. 

Tarkan Acar’ın organize ettiği defilede ünlülerle birlikte podyuma çıkıp mankenlik yapan Bursalılar, izleyicilerden büyük alkış aldı. Defilenin finalinde üzerinde Kadına Yönelik Şiddete Son baskılı tişörtleriyle podyumda çıkan mankenler, anlamlı bir işe imza attı. 

CİCİŞLER ÇARK ETTİ

Bursa’daki ‘Kadına Yönelik Şiddete Hayır’ defilesinin en dikkat çeken detayı ise geçtiğimiz aylarda katıldıkları bir galada tartıştıkları kadını kameraların önünde evire çevire döven Esra ve Ceyda Ersoy kardeşlerin de podyuma çıkması oldu. 

Başka bir organizosyanda hemcinslerini dövüp, Bursa’daki defilede ise kadına yönelik şiddete hayır diyen ikili, bölece çark etmiş oldu. Konuyla ilgil konuşan Ceyda Ersoy, ‘O konuyu hiç açmayalım. Çünkü onunla bunu bağdaştırmak hoş olmaz. Biz kadına şiddete karşıyız. Özellikle de bir erkeğin bir kadına olan şiddetine tümüyle karşıyız’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X