‘Kadına şiddetin en büyüğünü sen yapıyorsun’

Yeşim Salkım, Laf Bende Kalmasın programında Seda Sayan’a çattı. Salkım, “Kadına şiddete karşı program yapıyorum diyorsun ama şiddetin en büyüğünü sen yapıyorsun.” dedi.

‘Kadına şiddetin en büyüğünü sen yapıyorsun’

Yeşim Salkım, Seçkin Piriler ve Mehmet Coşkundeniz’in sunduğu Laf Bende Kalmasın’da bugün, Seda Sayan’ın programında Hale Soygazi’yi hedef alması konuşuldu. Salkım, Kadırgalı Seda Sayan’a “Şiddetin en büyüğünü sen yapıyorsun.” ifadelerinde bulundu.

 

YEŞİM SALKIM: HERKES ETEĞİNDEKİ TAŞLARI DÖKECEK

 

Bu konu yüzünden RTÜK’ten ağır bir ceza alan Seda Sayan için Yeşim Salkım Laf Bende Kalmasın’da şu sözleri söyledi: “Seda Sayan bu konu hakkında canlı yayına bağlanan çok değerli bir avukata ‘Bana yayıncılığı öğretmeyin!’ dedi. Zaten sana kimse bir şey öğretemez Sedacığım.

Bu zamana kadar öğrenmemişsin, bu saatten sonra da öğrenemezsin. Yine o telefon bağlantısında ‘Kadına şiddet olduğu için bu yayını yapıyorum.’ dedin. Sen 3 aydır Hale Soygazi hanımefendiye şiddetin en hasını yapıyorsun. Bir tükürük tükürük diye tutturdun. RTÜK’ten de ağır ceza aldın. Ama artık bu dönem bitecek. Herkes eteğindeki taşları dökecek. Haklı ya da haksızın yanında olmak başka bir şey, tarafsız olmak başka bir şey. “

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X