Kadının Güçlenmesi Platformu çalışmalarını hızlandırdı

Geçtiğimiz kasım ayındaki toplantı sonrası iş dünyasında kadının güçlenmesi adına yola çıkan ve ilk iki toplantısını BUSİAD Evi’nde yapan Kadının Güçlenmesi Bursa Platformu, geleceğe dönük yol haritasını belirlemek adına çalıştay programı gerçekleştirdi.

Kadının Güçlenmesi Platformu çalışmalarını hızlandırdı

Platform üyesi firma temsilcilerinin katıldığı çalıştayda, daha etkin bir şekilde yol alması adına atılacak adımlar belirlendi. Çalıştayın açılışında söz alan BM Global Compact Kadının Güçlenmesi Çalışma Grubu Eş Başkanı ve Yeşim Tekstil Kurumsal İletişim Müdürü Dilek Cesur, platformun omurgasını Birleşmiş Milletler Kadınların Güçlenmesi Prensiplerinin (WEPs) oluşturduğunu ifade ederek, söz konusu ilkelerin önemine vurgu yaptı. WEPs imzacısı olmanın, platforma katılmanın ilk aşaması olduğunu hatırlatan Cesur, 2016 yılı Kasım ayındaki ilk toplantıda süreçle ilgili kamuoyunu bilgilendirdiklerini ve bugüne dek ilkeleri benimseyen imzacı yeni firmalar kazandıklarını kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X