‘Kadınını üzen Müslümanım demesin’

Kurucusu olduğu ‘Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin yardım kampanyası etkinliğinde konuşan Gülben Ergen, ‘Kadınını üzen, ağlatan hiçbir erkeğin ben Müslümanım demesine imkan ve ihtimal yok’ dedi.

‘Kadınını üzen Müslümanım demesin’

KADINLAR ARTIK AĞLAMAMALI

Kayseri’de gerçekleşen etkinlikte sevenlerinin büyük ilgisiyle karşılaşan Gülben Ergen, hayranlarını selamladıktan sonra, tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Konuşmasında kadına şiddet konusuna ayrı bir parantez açan sanatçı, ‘Kalp kırmak, Kabe’yi yıkmakla eş anlamlıdır. Hiç bir kadının kalbi kırılmamalıdır. Kadınlar ağlamamalıdır’ diye konuştu.

SEVMEYİ BİLEREK BÜYÜTELİM

Yuvayı yapan, eşine bakan, çocuğunu yediren, evin maddi ve manevi bütün bütçesini idare eden kadınların hor görülmemesini isteyen Gülben Ergen, ‘Toplum olarak Özgecan için hala yas tutuyoruz. Bu duyduğumuz bir olay. Daha duymadığımız ne tecavüzler ne ölümler var. Bunlara ‘dur’ demek için erkek çocuklarını paşalar gibi büyütmeyeceğiz, sevmeyi bilerek büyüteceğiz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X