Kadınlar başlattı, erkek bitirdi!

Muğla’nın Datça ilçesindeki kavgada 2 kadın bıçak ve av tüfeğiyle yaralandı, 1 kişi gözaltına alındı.

Kadınlar başlattı, erkek bitirdi!

Datça’da iki kadın arasında çıkan bıçaklı kavgaya ev sahibinin de karışması sonucu 2 kişi yaralandı, 1 kişi gözaltına alındı.

 

İddialara göre, Ahmet Taner Kışlalı Caddesi’nde bulunan Karadağlı Apartmanı’na 4 gün önce taşındığı öğrenilen Fatmaana Bulut, eve gelen Seval A. (25) ile bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Seval A, Bulut’u karnından bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.

 

Olay yerine gelen ev sahibi Fevzi T. (34) de kaçmaya çalışan Seval A’ya sokakta av tüfeğiyle ateş ederek, bacaklarından yaralayıp kaçtı.

 

112 Acil Servis ekipleri, yaralı kadınlara ilk müdahaleyi yaparak Datça Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Durumu ağır Fatmaana Bulut, buradaki müdahalenin ardından Marmaris Devlet Hastanesine sevk edildi. Seval A’nın ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Olay yerinden kaçan Fevzi T. ise polis ekiplerinin yarım saat süren çalışması sonucu ilçe merkezine yaklaşık 4 kilometre mesafedeki Reşadiye Mahallesi Kazım Yılmaz Okulu’nun önünde yakalandı.

 

Gözaltına alınan Fevzi T, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Evde ve sokakta inceleme yapan ekipler, olayda kullanılan bıçak ve av tüfeğine el koydu.

 

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X