Kadınlar daha çok aldatıyor

Bir TV programına konuk olan Ebru Şallı, kadınların erkeklere oranla daha çok aldattığına dikkat çekerek yeni bir tartışma yarattı.

Kadınlar daha çok aldatıyor

KİŞİ KENDİNİ ALDATIR

Programın sunucusu Oğulcan Tanrıyar’ın özel hayatla ilgili sorularını yanıtlayan Ebru Şallı, ‘Aldatmayı affeder misin?’ sorusuna ilginç cevap verdi. Şallı, ‘Aldatmayı affedip affetmek bir yana o ilişkiden artık hayır beklenmez. Bence aldatmak kişinin kendi kendisini aldatmasıdır. Daha çok erkek aldatıyor, erkek aldatınca çapkın oluyor. Bizim kültürümüzde bu öyle ama, kadınlarda aldatma daha çok bence’ dedi.

SİNAN ‘ROMANTİK’ DEĞİL

Erkeğin aldatmayı belli ettiğini ancak kadınların bu durumu belli etmediğini vurgulayan Ebru Şallı, sevgilisi Sinan Akçıl’ın hiç romantik olmadığını vurguladı. Evlilik konusunu zamana bıraktığını ifade eden Şallı,’Sinan çok yorucu, o yüzden ona ‘Sarı Fırtına’ adını taktım’ diye konuştu. Ünlü manken, zeki birisi olduğunu anlatarak, ‘Zekayla his kuvveti varsa tehlikeli hale geliyor. Mesela, ben herkesin göremediği şeyleri görebiliyorum. Ama aldatıldığımı hiç görmedim’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X