Kadınlar değil ama pek çok erkek onun gibi olmak istiyor

İpek Yıldırım sıradışı bir kadın. O, alanında dünya üçüncülüğüne ulaşmış bir şampiyon. Belki her kadını değil ama pek çok erkeği özendirecek bir fiziksel özelliğe sahip.

Kadınlar değil ama pek çok erkek onun gibi olmak istiyor

25 yaşındaki İpek Yıldırım’ın uzun ve disiplinli bir çalışmayla elde ettiği fiziksel özelliği ona WBFFŞampiyonlar Şampiyonası’nda dünya üçüncülüğü getirmiş.

ipek-orta.jpg

Açılımı “World Beauty Fitness & Fashion” olan bu şampiyona vücut geliştirme ve fitnes alanının modern ve estetik hali olarak tanımlanıyor.

ere.jpg

Hürriyet Gazetesi’nden Ayşe Arman’a röportaj veren İpek Yıldırım kazandığı dünya üçüncülüğünden ötürü çok mutlu olduğunu söylüyor ve sadece kaslı bir vücudun bu yarışmayı kazanmaya yetmediğini şu sözlerle anlatıyor:

“Bu yarışmada sadece vücudunuzun çok iyi olması yeterli bir kriter değil. Her şeyinizle iyi olmak zorundasınız. İlk puanlamada tasarım bir bikiniyle, ikinci puanlamada ise Victoria Secret kanatları gibi bir kostümle çıkıyorsunuz. Fiziğiniz, giyiminiz. Kostümünüz, pozlamanız, yürüyüşünüz… Kısacası her şeyinizle puan kazanmaya çalışıyorsunuz.

2015-yilinda-buyuk-basarilara-imza-atmis-bir-kadin-ipek-yildirim_780x464.jpg

Kadınlar ve erkekler onun hakkında ne düşünüyor?

Yarışmayı ve dünya üçüncülüğünü bir tarafa bırakacak olursak peki acaba insanlar İpek Yıldırım’ın kaslı vücudunu görünce nasıl tepki veriyorlar?

Yıldırım Ayşe Arman’ın bu sorusunu da şöyle yanıtlıyor:

“Erkeklerin genelde tepkisi ‘vaaaay’ oluyor, tebrik ediyorlar. Ama kadınların tepkisi, ‘kaslı kadın mı olurmuş, ıyyy!’ oluyor.

İpek Yıldırım kaslı vücudunun erkekleri korkutup korkutmadığı yönündeki soruyu da, “sanırım sadece özgüvensiz erkekleri korkutuyorum” diye yanıtlıyor.

l-013.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X