‘Kadınlar gücü temsil ediyor’

Kadına Şiddete Son adlı sergiye destek olmak için geçen yıl objektif karşısına geçen Nebahat Çehre, ‘Kadınlara, çocuklara, her türlü canlıya uygulanan şiddete karşıyım’ dedi.

‘Kadınlar gücü temsil ediyor’

AÇILIŞ ÖNCESİ MESAJ VERDİ

Ünlü sanatçı Nebahat Çehre, geçen yıl Selçuk Kaya’nın yapımcılığını üstlendiği ‘Alo 183 Hayat Kurtarır Kadına Şiddete Son’ sergisine destek olmak için objektif karşısına geçmişti. Şimdi de çekilen fotoğraflardan oluşan serginin Ankara’daki açılışına katılacak olan Çehre, açılış öncesi topluma anlamlı mesajlar verdi. 

HER BİREY SAYGIYI HAK EDER

Kadınların her daim güçlü olduğuna vurgu yapan Çehre, ‘Kadınlar gücü temsil ediyor. Her birey sonuna kadar saygıyı hak eder. Kadınlara, çocuklara, her türlü canlıya uygulanan şiddete karşıyım. Son dönemde kadına yapılan şiddet sayısı olabildiğince fazlalaştı. Herkesi şiddetten uzaklaşmaya ve uzlaşmaya davet ediyorum’ dedi.

Nebahat Çehre, sergi sonrası bir söyleşi gerçekleştirecek ve etkinliğin moderatörlüğünü varisim dediği Ebru Güzel yapacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X