Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

‘Kadınlar gücü temsil ediyor’

Kadına Şiddete Son adlı sergiye destek olmak için geçen yıl objektif karşısına geçen Nebahat Çehre, ‘Kadınlara, çocuklara, her türlü canlıya uygulanan şiddete karşıyım’ dedi.

Kadına Şiddete Son adlı sergiye destek olmak için geçen yıl

AÇILIŞ ÖNCESİ MESAJ VERDİ

Ünlü sanatçı Nebahat Çehre, geçen yıl Selçuk Kaya’nın yapımcılığını üstlendiği ‘Alo 183 Hayat Kurtarır Kadına Şiddete Son’ sergisine destek olmak için objektif karşısına geçmişti. Şimdi de çekilen fotoğraflardan oluşan serginin Ankara’daki açılışına katılacak olan Çehre, açılış öncesi topluma anlamlı mesajlar verdi. 

HER BİREY SAYGIYI HAK EDER

Kadınların her daim güçlü olduğuna vurgu yapan Çehre, ‘Kadınlar gücü temsil ediyor. Her birey sonuna kadar saygıyı hak eder. Kadınlara, çocuklara, her türlü canlıya uygulanan şiddete karşıyım. Son dönemde kadına yapılan şiddet sayısı olabildiğince fazlalaştı. Herkesi şiddetten uzaklaşmaya ve uzlaşmaya davet ediyorum’ dedi.

Nebahat Çehre, sergi sonrası bir söyleşi gerçekleştirecek ve etkinliğin moderatörlüğünü varisim dediği Ebru Güzel yapacak.