Kadınlar Günü’nde dayak yedi

Çanakkale’de yaşayan 29 yaşındaki Burcu A., 7 ay önce boşanma davası açtığı eşi 37 yaşındaki Yüzbaşı S.A.’dan, ‘Kadınlar Günü’nde dayak yedi ve polise başvurdu.

Kadınlar Günü’nde dayak yedi

Burcu A., bu kentte tanıştığı Yüzbaşı S.A. ile 7 yıl önce evlendi. Eşinin görevi nedeniyle başka ile gittikleri için üniversite eğitimini yarıda bıraktı. Bu evlilikten 4 yaşında bir oğlu olan Burcu A., kendisine sürekli şiddet uygulamaya başladığını ileri sürerek artık evliliği sürdürmeme kararı verdi. Burcu A. ile Yüzbaşı S.A. karşılıklı boşanma davası açtı.

Dava devam ederken velayeti geçici olarak kendisine verilen oğlunu, eşi S.A.’nın kaçırdığını söyleyen Burcu A., dedektif gibi iz sürdü ve İzmir’deki adresini belirledi. Burcu A., çocuğunu görebilmek için dün sabah babası ile İzmir’e gelen Burcu A., gittiği evde eşi yüzbaşı S.A. ve birlikte yaşadığı H.A. tarafından dövüldüğünü ileri sürerek, polise başvurdu. Eşinin kendisine karşı daha önce koruma kararı aldırdığını belirten Burcu A., olayı şöyle anlattı:

OĞLUMU GÖSTERMİYOR

‘Eşimle ayrılma sürecindeyiz. Velayeti geçici olarak bana verilen oğlumu kaçırdı ve göstermiyor. Çocuğumu bulmak için araştırma yaparken, bana ait olan otomobilin internette satış ilanını gördüm. Çocuğumu bulma umuduyla ilanda bulunan İzmir’deki adrese babamla geldim. Evin ziline bastım ve H.A. kapıyı açtı. H.A. ve arkasından gelen eşim, beni zorla içeriye çektiler. Beni salonda yere attılar. Oğlum evde yoktu. Kadının 2 çocuğu var, çocuklar evden çıktı. Kadın da eşime yardım etmeye çalıştı. Eşim evde beni darp edip gözüme, başıma tekme attı. Daha önce de bıçakla kolumdan yaralamıştı.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X