Kadınlar isyan etti

Kaldırım işgallerinden artık yolda yürüyemez hale geldiklerini belirten İnegöllü kadınlar, esnaf ve vatandaşa broşür dağıtarak, yetkililerden acil çözüm çağrısında bulundular.

Kadınlar isyan etti
SADULLAH ORGAN
 
Bastırdıkları 10 bin adet broşürle sokaklara düşen İnegöllü kadınlar, isyan bayrağını çekti. Broşürleri Atatürk Bulvarı, Nuri Doğrul ve Mesudiye Caddeleri’ni gezerek esnaf ve vatandaşa dağıtan kadınlar, kaldırım işgallerinin anneler ve çocukları sokağa çıkmaktan, yollarda yürümekten bıktırdığını dile getirdiler.
 
Bu durumu protesto etmek için yollara düştüklerini belirten İnegöl Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Şeyma Topalak, “Kaldırıma açılan manav dükkanları, market tezgahları, çeyiz mağazaları, araçlar ve özelliklede kahvehaneler bu kente yakışmamaktadır. İnegöl Kent Konseyi kadınları olarak, bu kentin her alanda daha yaşanılabilir bir yer olmasını, kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle, yerlisiyle, yabancısıyla, yaşamaktan huzur bulacağı ve gurur duyacağı bir kent olmasını istiyoruz” ifadelerine yer verdi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X