Kadınlara ’Girişimcilik’ Eğitimi

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi ile KOSGEB Tekirdağ ortaklığında kendi işini kurmak isteyen kadınlar için ’Girişimcilik Eğitimi’ başladı.

Kadınlara ’Girişimcilik’ Eğitimi

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi ile KOSGEB Tekirdağ ortaklığında kendi işini kurmak isteyen kadınlar için ’Girişimcilik Eğitimi’ başladı. SEKOMER’in katkılarıyla engelli olup da iş kurmak isteyen kadın girişimcilerin de katıldığı eğitimler, Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik Merkezi’nde başladı. Eğitimde, 25 girişimci adayı ilk derslerini aldı. Geçtiğimiz yıl başlatılan ve bu yıl ikinci kez KOSGEB Tekirdağ ile birlikte düzenlenen eğitim programının yanı sıra yıl boyunca eğitimlerin devam edeceği açıklanırken gün boyu süren eğitim programlarının sonunda kursiyerler projelerini hazırlayıp KOSGEB uzmanlarının karşısına geçerek proje sunumu gerçekleştirecek. 30 BİN TL HİBE 70 BİN TL KREDİ FIRSATI Uzmanlar tarafından projeleri başarılı bulunan girişimci kadınlar, ikinci aşamaya geçecek. Kadınlar, sertifikalarını alıp kendi işlerini kurmaları için KOSGEB’den 30 bin TL’ye kadar hibe desteği ve 70 bin TL’ye kadar faizsiz kredi alabilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X