Kadınlarımızın Yardım Sesini Duyuyoruz

Keçiören Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü kadınların ve çocukların korunması için çalışmalar yapmaya devam ediyor. Keçiören Kadın Danışma…

Kadınlarımızın Yardım Sesini Duyuyoruz

Keçiören Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü kadınların ve çocukların korunması için çalışmalar yapmaya devam ediyor. Keçiören Kadın Danışma Merkezi, kadına yönelik şiddetin, ayrımcılığın önlenmesi ve kadınların toplumsal yaşamın her alanında güçlendirilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Hukuksal, sosyal, psikolojik destek hizmetlerinin de verildiği mağdur kadınların çocuklarıyla birlikte geçici barınmasına da imkan tanınıyor. Geçtiğimiz 1, 5 yıl içinde 512 kadın ve çocuğa danışmanlık hizmetinin verildiği merkezde, 479 kadın ve çocuk da sağlık hizmetinden yararlandı. Kreş, eğitim desteği, işe yerleştirme konusunda yardım gibi hizmetlerin de olduğu merkeze hem telefonla hem de yüz yüze yönlendirme yapılabiliyor. Kadınlara özel moral günleri, geziler de düzenlenen Kadın Danışma Merkezinde öncelik kadınların seslerinin duyulması ve şiddetten korunmaları. Öfke kontrolü eğitimlerinin de verildiği merkezde 1463 kişi bilgilendirme hizmeti almış.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X