Kadınların göz nuru Konak Pazar’ında

Nilüfer Belediyesi, el işi ürünlerini satmaları için Konak Kapalı Pazar Yeri’ni pazartesi günleri kadınlara tahsis etti.

Kadınların göz nuru Konak Pazar’ında

Kadınların aile bütçelerine katkıda bulunmalarını hedefleyen Nilüfer Belediyesi, Konak Pazar Alanı’nı pazartesi günleri kadınlara açtı. Konak Mahallesi’nde bulunan pazar alanı haftanın her günü bölge halkının ihtiyaçlarını karşılamak için hizmet veriyor. Kadınların evde yaptıkları örgü, el işi, takı tasarım ve tabloları satabilmeleri için kapalı pazar alanını üretici kadınlara tahsis edildi.

Pazarı ziyaret eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, tezgahları gezdi. Bozbey, yıllardır kadınların üretime ve istihdama katkı yapmalarını istediklerini belirtti. Nilüfer’de kadın dernekleri ve mesleki eğitim kurslarına gereken desteği vermeye devam edeceklerini kaydeden Başkan Bozbey, ortaya çıkarılan ürünlerin emek anlamında mutlaka karşılığını bulması gerektiğine dikkat çekti.

Başkan Bozbey’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren kadınlar, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X