Kadınların nişanlısına olan ilgisine cevap verdi!

Çukur dizisinde hayat verdiği Vartolu karakteriyle kadınların ilgi odağı olan Erkan Kolçak Köstendil’in kendisi gibi oyuncu olan nişanlısı Cansu Tosun, kadınların nişanlısına olan ilgisiyle ilgili konuştu.

Kadınların nişanlısına olan ilgisine cevap verdi!

Erkan Kolçak Köstendil’in nişanlısı oyuncu Cansu Tosun önceki gün bir alışveriş merkezinde objektiflere takıldı. Alışverişe çıktığını söyleyen oyuncuya Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi ‘Çukur’da canlandırdığı Vartolu karakteriyle kadınların ilgi odağı haline gelen nişanlısını kıskanıp kıskanmadığı soruldu.

NİŞANLISINA SAHİP ÇIKTI

Vartolu’nun gerçek hayattaki Saadet’i, “Bizim işimiz sevilmek” diyerek nişanlısına sahip çıktı. Tosun, böylece kadınların Köstendil’e olan ilgisini kıskandığı yönünde çıkan haberlerin de gerçeği yansıtmadığını kanıtlamış oldu.

ZİRVENİN ADI YİNE ‘ÇUKUR’

‘Çukur’ önceki akşam yayınlanan bölümüyle AB ve ABC1 20+ izleyici kategorilerinde yine günün en çok izlenen yapımı oldu. #benimleoyunoynama etiketiyle Twitter’da 9 saat 55 dakika TT listesinde kalan bölümün sürprizi, Vartolu’nun üvey babası Kasım’ın İdris’i arayıp oğlunun yaşadığını söylemesi oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X