‘Kadınlarla başım dertte’

Bursa’da sahneye çıkan şarkıcı Kendi, dışarıda karşılaştığı kadınların, eşlerini ya da erkek arkadaşlarını kendisinden uzaklaştırmaya çalıştıklarını itiraf etti.

‘Kadınlarla başım dertte’

Yeni albümü ‘Funk Arabesk’le tarzını değiştiren güzel popçu Kendi, konseri öncesi Olay FM’in konuğu oldu. Daha sonra Olay Çekirge’ye konuşan Kendi, güzelliğinin zaman zaman sıkıntı yarattığını söyledi. Ancak başının, erkeklerden ziyade kadınlarla dertte olduğunu anlatan Kendi, ‘Örneğin markette bile beni fark eden hemcinslerim, eşlerini ya da erkek arkadaşlarını hemen yanımdan uzaklaştırmaya çalışıyorlar’ dedi. 

AŞKLARIMI ‘ARABESK’ YAŞAMAM

Yeni albümünde klasikleşen arabesk şarkıları yorumlasa da, yaşantısının hiç de arabesk olmadığını anlatan Kendi, aşk konusunda modern olduğunu söyledi. Aşkta acı çekmeyi sevmeyen şarkıcı, ‘İlişkilerimi batılı yaşarım. İki taraf da rahat olsun, öyle arabesk aşık olmam’ dedi. Öte yandan kozmetik sektörüne el atan Kendi, kurduğu atölyesinde kişiye özel parfümler ürettiğini belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X