Kadro değişti

Sercan Yıldırım, Şamil Çinaz, Hajime Hosogai ve Aydın Karabulut 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı.

Kadro değişti

Bursaspor’da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam dün kadroda büyük revizyona gitti. Deneyimli teknik adam Sercan Yıldırım, Şamil Çinaz, Hajime Hosogai ve Aydın Karabulut’u 18 kişilik maç kadrosuna almadı. 

Savunmanın solunda Emre Taşdemir yerine Aziz Eraltay’a forma veren Sağlam, Fenerbahçe maçında kadroya almadığı Cristobal Jorquera’yı ise 11’de sahaya sürdü. Yine Fenerbahçe maçında anlaşma gereği forma giymeyen Miroslav Stoch formasını kavuşurken, yedek kulübesi Harun Tekin, Tomas Sivok, Bekir Yılmaz, Erdem Özgenç, Emre Taşdemir, Isaac Cuenca ve Tom de Sutter’den oluştu. 

Yağmur zorladı

Dünkü karşılaşma öncesi kenti etkisi altına alan şiddetli yağmur 90 dakikada boyunca futbolcuları da zor durumda bıraktı. Yeşil beyazlı yönetim açık kale arkasında bulunan taraftarları ise ıslanmamaları için maraton tribüne aldı. Taraftar gerek yönetim gerekse Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ı hedef aldı.

 

Jorguera’ya tepki

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın 11’de görevlendirdiği Cristobal Jorquera’nın performansı taraftarları memnun etmedi. 80. dakikada yerini Bekir Yılmaz’a bırakan tecrübeli futbolcu sahayı protestolarla terk etti. 

 

Eskişehir’den de istifa sesleri

Bursaspor’a 2-0 yenilen Eskişehirspor’da maçı izlemeye gelen taraftarlar da Başkan Mesut Hoşcan ve Teknik Direktör Michael Skibbe’yi istifaya davet etti. Kırmızı siyahlılar, kaybedilen maç sonrası adeta çileden çıktı. 

Cuenca haftalar sonra

Bursaspor’un yeni transferlerinden İsaac Cuenca, uzun bir aranın ardından Eskişehirspor maçında forma buldu. En son 2. haftadaki Gaziantepspor sınavında görev yapan İspanyol oyuncu 69.dakikada Miroslav Stoch’un yerine oyuna dahil oldu. 

Semih Pala için saygı duruşu

 

Önceki gün trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Bursa siyasetinin önemli isimlerinden Semih Pala ve eşi Hilal Pala için karşılaşma öncesi 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X