Kadro güçleniyor

Tofaş yeni sezon öncesinde üçüncü transferini uzun forvet ve pivot pozisyonlarında görev yapan Raymar Morgan’ı alarak yaptı.

Kadro güçleniyor

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ve Eurocup için transfer çalışmalarını sürdüren Tofaş, kadrosunu Ratiopharm Ulm takımında görev yapan 1988 doğumlu Amerikalı oyuncu Raymar Morgan ile güçlendirdi. 

Daha önce kadrosuna Kenny Kadji ve Pierria Henry’yi kadrosuna katan Bursa ekibi, Morgan’la da anlaşma sağladı. 1988 doğumlu ve  2,03 boyunda, uzun forvet ve pivot pozisyonunda görev yapabilen başarılı oyuncu, geçen sezon Almanya Ligi’nde normal sezonu birinci sırada bitiren Ratiopharm Ulm’de 42 maçta 25.3 dakikada 17.7 sayı (sayı krallığında ikinci)-6.7 ribaund-1.9 asist ortalamaları tutturdu. Başarılı oyuncu Eurocup’ta da 14 maçta görev yaparken, 21.6 dakika-14.4 sayı-4.1 ribaund-1.4 asist ortalamaları ile oynadı. Raymar Morgan bu sezonki performansı ile Almanya’da en değerli oyuncu seçildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X