Kadroda büyük revizyon

Kadroda büyük revizyon

Normal sezonun son haftasında oynanan Hatayspor maçında Bursaspor’da as oyuncular kadroda yer almadı. Yeşil beyazlılarda kaleci Çağlar Şahin Akbaba’nın yanı sıra Özer Hurmacı, Abdullahi Shehu, Mamadou Diarra, Abdou Razack Traore, Serdar Özkan ve Anıl Karaer’i Hatay’a götürülmezken, bu oyuncuların yarına genç oyuncular forma şansı buldu. Yeşil beyazlılarda kale Emrullah Şalk’a emanet edilirken, İsmail Çokçalış, Ali Akman, Emirhan Aydoğan uzun süre sonra ilk 11’de forma şansı buldu. Ayrıca kaptan Selçuk Şahin da 29. haftadaki Keçiörengücü maçından sonra formasına kavuştu.

Emrullah siftah yaptı

Bursaspor’da dünkü maçta birçok isim uzun süre sonra forma şansı bulurken, devre arasında takıma dahil olah kaleci Emrullah Şalk ise ilk kez yeşil beyzalı formayı giydi. 33 yaşındaki tecrübeli eldiven, Çağlar Şahin Akbaba’nın Hatay’a götürülmemesi nedeniyle ilk 11’de kendisine yer buldu. Yeşil beyazlılarda ayrıca İsmail Çokçalış 9 Şubat’taki Osmanlıspor maçında sonra ilk kez oynarken, Ali Akman da 10 Mart’taki Balıkesirspor mücadelesinin ardından ilk 11’de şans buldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X