Kadroda istikrar yakalandı

Titi, Harun Tekin ve Ekong 11 haftanın tümünde 90 dakika sahada kaldı, Aziz Behich, Stancu, Agu ve Barış Yardımcı da en çok forma bulanlar arasında yer aldı.

Kadroda istikrar yakalandı

Ligde 4 maçtır yenilmeyen Bursaspor’da Fransız çalıştırıcı Paul Le Guen, kadroda istikrarı yakaladı. Deneyimli çalıştırıcı, toplam 7 oyuncusuna tüm maçlarda görev verdi, 2 futbolcu ise 10’ar maçta görev aldı. Timsah’ta Titi, Harun Tekin ve Ekong 11 haftanın tümünde 90 dakika sahada kalarak en çok süre alan isimler oldu. Bu 3 isimde performansarıyla göz doldurdu. Bu oyuncuların yanı sıra Aziz Behich, Stancu, Agu ve Barış Yardımcı da 11 maçta farklı sürelerle forma terletti.

DELARGE KULÜBEYE

Kaptan Batalla sakatlığı sebebiyle 1 maçta forma giyemezken, Dzon Delarge ise ligin ilk haftasındaki Başakşehir karşılaşması dışında tüm müsabakalarda görev aldı. Tecrübeli kanat oyuncusu Teknik Direktör Paul Le Guen’in sistem değişikliğinin ardından yedek kulübesine çekildi. Delarge, herşeye rağmen attığı 4 golle, Batalla ile birlikte Bursaspor’un en skorer isimlerinin başında geliyor. 

YEDEKTEN GİRENLER

Teknik Direktör Paul Le Guen’in yedek kulübesinden en çok sahaya sürdüğü isimler ise Şilili Cristobal Jorquera ile Trabzonstör Paul Le Guen’in yedek kulübesinden en çok sahaya sürdüğü isimler ise Şilili Cristobal Jorquera ile Trabzonspor’dan büyük umutlarla transfer edilen Yusuf Erdoğan oldu. İki oyuncu da Fransız çalıştırıcı tarafından 6 karşılaşmada sonradan oyuna dahil edildi. Yusuf, saktalığı nedeniyle son haftalarda kadroya giremiyor. Bu isimleri 4’er maçla Furkan Soyalp ve Dzon Delarge takip etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X