Kadroya girerse 25 oynarsa 50 bin TL!

Yeşil beyazlı kulüpten yıllık 2 milyon 200 bin TL kazanan tecrübeli futbolcuyla yapılan yeni mukavele de rakamlar büyük oranda düştü. Ozan kadroya girerse 25, oynarsa ise 50 bin TL kazanacak.

Kadroya girerse 25 oynarsa 50 bin TL!

Sezon başında sol kanatta kimin oynayacağı tartışılıyordu…Aydın Karabulut mu, Ferhat Kiraz mı yoksa Ozan İpek mi derken ortaya çıkan şu anki tablo kimsenin beklemediği bir durumdu. 

Aydın kiralık olarak gönderildi, Ferhat Kasımpaşa’ya satıldı, Ozan İpek gitti, gidecek derken yeşil beyazlı kulüple çalışmalarına devam ediyor. Ozan, Bursaspor’da önemli işlere imzasını atmış, şampiyonluk yaşamış ancak ardından düşüşe geçmişti. 

Ciddi sakatlıklarda yaşayan ve kadroya girmekte oldukça zorlanan tecrübeli futbolcu, ara transfer döneminde ayrılmak istediğini teknik kadroya iletmişti. 

PARASI ELEŞTİRİLİYORDU

Bir çok kulüple görüşen ancak kendi hatalarından dolayı da bir türlü transferi gerçekleşmeyen Ozan, geçtiğimiz günlerde sözleşmesini yenileyerek  Bursaspor’daki yoluna devam etme kararı almıştı. 

Deneyimli krampon, yeşil beyazlı kulüpten yıllık 2 milyon 200 bin TL kazanıyordu. Birçok kesim fazla forma giymeyen bir isme bu paranın verilmesini eleştirirken, yapılan yeni sözleşmeyle birlikte Ozan’ın alacağı rakam büyük oranda düştü. 

GARANTİ PARASI YOK

Ozan’ın Bursaspor’la yaptığı yeni sözleşmesinin detaylarını OLAY SPOR ulaştı. Deneyimli krampon kadroya girdiği her maç için 25 bin TL, oynadığı karşılaşmalarda için ise 50 bin TL kazanacak. Başka herhangi bir garanti parası da bulunmayan Ozan, şuan takımla birlikte antrenmanlara devam ediyor.

Eski formuna ulaşmak için çalışmalarda büyük gayret gösteren tecrübeli futbolcuya Teknik Direktör Şenol Güneş’te yakın ilgi gösteriyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X