Kafaoğlu Sanayicinin Yanında

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Belediye Başkan Yardımcısı Fikrettin Kocaman ile birlikte Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Esmen Kolonyaları ve Hedef Halat’ı ziyaret etti, fabrikaları gezerek bilgi aldı.

Kafaoğlu Sanayicinin Yanında

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu OSB’yi ziyaret etti. Organize Sanayi Bölgesi’ne giden Kafaoğlu’nun ilk ziyareti Esmen Kolonyaları’na oldu. Firma sahibi Serdar Albayrak ile birlikte fabrikayı gezen Kafaoğlu yapılan imalatı ve çalışmaları yerinde gördü, firma sahibi ve çalışanlarını kutladı. Kafaoğlu yaptığı ziyarette yaptığı konuşmada, “Balıkesir’in meşhur ve Türkiye’nin tanıdığı Esmen Kolonyalarını ziyaret ettik. Çok mutlu oldum. Firma sadece kolonya imalatı değil Esmen Kimya olarak da dezenfekte ve veteriner ürünlerini de bünyelerine katarak yelpazelerini genişletmiş. Fabrika oldukça güzel, teknolojik şartlara uygun. Sağlık bakanlığının ve diğer kurum kuruluşların standartlarını yakalamış. Kendi bölgemizde bulunan Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikaları ziyaret ediyoruz. Fabrikalarımızı destekliyoruz, yatırımcılarımızın yanındayız. Esmen Kimya’nın ürünleri yakında marketlerde de olacak. Tüm vatandaşlarımızın kendi bölgemizde üretilen ürünleri almalarını istiyorum. Ben de ilk market ziyaretinde ürünlerden alacağım. Emek veren herkesi kutluyorum” dedi. Esmen Kolonya ve Esmen Kimya Sahibi Serdar Albayrak da Başkan Zekai Kafaoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Başkan Zekai Kafaoğlu daha sonra sahipliğini Ömran Öztoprak’ın yaptığı Hedef Halat’ı ziyaret etti ve halat fabrikasını gezdi, 250 tonluk halatı görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Başkan Kafaoğlu, “Gerçekten fabrikaları gezdikçe şaşırıyoruz. Balıkesir’de çok farklı üretimler yapılıyor. Her sektörde yapılan halatlar Balıkesir’de üretiliyor. 1 tonluktan başlayan halat yapımı 250 tonluğa kadar ulaşmışlar. İşlerini genişletiyorlar, dünya piyasalarını takip edip fuarlara gidiyorlar. 250 tonluk halat Almanya’da gerçekleşecek fuarda sergilenecek. Balıkesir ve ülkemiz adına gurur verici bir şey. Fabrika yöneticilerini ve işçi kardeşlerimi kutluyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X