Kafasına geçirdiği kova da hırsızı kurtaramadı

Bir apartmana hırsızlık için giden cezaevi firarisi bir kişi, güvenlik kamerası nedeniyle başına plastik kova geçirdi. Binadan bisiklet çalan zanlı, kısa sürede yakalandı.

Kafasına geçirdiği kova da hırsızı kurtaramadı

Adana’da hırsızlık yaparken güvenlik kamerası tarafından kaydedilen Murat Yalçın, tutuklanarak cezaevine konuldu.

Açık cezavevinden iki günlük izin alan Yalçın, yine hırsızlık yapmaya çalıştı.

 

2000 Evler Mahallesi’nde bir apartmana gelen Murat Yalçın, binanın girişindeki güvenlik kamerasını fark edince yanında taşıdığı kovayı başına geçirdi.

Şifreli kilit sistemi olan binanın giriş kapısını açmaya çalışan Yalçın, uzun süre zillere basarak içeriye girmeye çalıştı.

Bunu yaparken de başına geçirdiği kovayı bir eliyle tutarak kameraya görüntü vermemeye çalıştı.

Uzun uğraşılarına rağmen binaya girmeyi başaramayan Murat Yalçın, tam vazgeçtiği sırada, apartmanda oturan bir kadın geldi.

Kendisini temizlik şirketi elemanı olarak tanıtan Yalçın, elinde kova ve süpürge ile birlikte kadının açtığı kapıdan apartmana girdi.

Bir süre katlarda dolaşıp çalmak için bir şey bulamayan Yalçın, binadan dışarı çıkacağı sırada süpürgeyi uzatıp kameranın açısını değiştirdi. Yalçın, çaldığı bisikletle apartmandan ayrıldı.

Olayın haber verilmesi üzerine kamera kayıtlarını inceleyen polis, zanlının Murat Yalçın olduğunu belirledi. Yalçın, kısa sürede yakalandı.

Hırsızlık ve cezaevinden firar etmek suçlarından adliyeye sevk edilen Murat Yalçın, yeniden cezaevine gönderildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X