Kafkas teşekkür etti

Yeşil beyazlı kulübün yöneticileri, 18 Mayıs’ta Antalya’da katılacakları turnuva öncesi Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti.

Kafkas teşekkür etti

Kulübün altyapısını oluşturan 2006 ve 2008 gruplarıyla 18-21 Mayıs tarihleri arasında Antalya’da futbol turnuvasına katılacak olan Kafkasspor, önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek organizasyon öncesi İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti. 2. Başkanı Yücel Doğru, Başkan Aktaş’a kulüplerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek “Başkanımıza bugüne kadar kulübümüze verdiği desteklerden dolayı teşekkür etmek amacıyla bugün kendilerini ziyaret etmek istedik. Ayrıca önümüzdeki hafta 2006 ve 2008 gruplarımızla Antalya’ya gideceğiz” dedi.

SPOR KAÇINILMAZ BİR GERÇEK

Aktaş da Antalya’daki turnuva öncesi Kafkasspor’a başarı dileyip, ’60 bin ilk ve ortaokul öğrencisinin bulunduğu şehrimizde spor kaçınılmaz bir gerçek. Bu manada farklı spor kulüplerimiz gençlerimizin spor yapabilmeleri adına bizim de gerçekten önemsediğimiz çalışmalar ortaya koyuyorlar. Biz de elimizden geldiği kadar bu çalışmaları desteklemek adına kulüplerimize bir dizi destekler ve katkılar sunuyoruz” diye konuştu.

Ziyaret sonunda Kafkassporlu yöneticiler Başkan Aktaş’a çiçek takdiminde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X