Kağıt üstünde kalmasın

Ay yıldızlılar, grupta son sırada bulunan Kazakistan karşısında sürpriz yaşamak istemiyor. 19.00’daki mücadeleyi Michael Oliver yönetecek.

Kağıt üstünde kalmasın

A Milli Takımımız, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu’ndaki altıncı maçında bugün Kazakistan ile deplasmanda karşılaşacak. Almatı şehrindeki Ortalyk Stadyumu’nda TSİ 19.00’da başlayacak karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Michael Oliver yönetecek. Stuart Burt ve Gary Beswick’in yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi John Brooks, ilave yardımcı hakemleri ise Andre Marriner ile Jonathan Moss olacak. Karşılaşma Show TV’den naklen yayınlanacak.

700.GOL HEYECANI

Ay yıldızlılar şuan grupta 5 puanla 4.sırada yer alıyor. Rakip Kazakistan ise 1 puanda son sırada bulunuyor. A Milli Takım, Kazakistan ile  yapacağı maçta galibiyetin yanında 700. golü de arayacak. 92 yıllık tarihinde yaptığı 525 maçta 698 gol atan Türk Milli Takımı, 700. gole çok yakın.Ay-yıldızlı ekibin önündeki maçlarda atacağı 2. gole imza koyacak futbolcu, aynı zamanda milli takım tarihine de geçecek. A Milli Takımda Bursaspor’dan Volkan Şen, Serdar Aziz, Emre Taşdemir, Ozan Tufan ve Şener Özbayraklı bulunuyor. 

SHOW TV CANLI

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X