Kahreden olay! Oğlunun acısına kalbi dayanmadı

Edirne Keşan’da evinin önünde park halindeki otomobilinde 18 Kasım’da intihar eden ve koronavirüs testi pozitif çıktığı öğrenilen Tezcan G.’nin koronavirüs tedavisi gören 70 yaşındaki babası Şaban G., dün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Kahreden olay! Oğlunun acısına kalbi dayanmadı

Olay, 18 Kasım’da Yukarı Zaferiye Mahallesi Anıl Sokak’ta meydana geldi. Keşan Küçük Sanayi Sitesi’nde anahtarcılık yapan evli ve 1 çocuk babası Tezcan G., evinin önünde park halinde bulunan 59 DM 318 plakalı otomobilinin arka koltuğunda başına dayadığı av tüfeğiyle intihar etti. Tezcan G.’nin koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve bu nedenle evde tedavi gördüğü belirlendi.

KALP KRİZİNDEN HAYATINI KAYBETTİ

Tezcan G.’nin ölümünün üzüntüsünü yaşayan ve koronavirüs tedavisi gören babası Şaban G. de, olaydan 1 hafta sonra, dün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Şaban G.’nin cenazesi, Keşan Asri Mezarlık’ta kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

29325528e1347bceff094d700969fdba

 İHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X