Kahrolduk üzüldük ancak asla pes etmeyeceğiz

1461 Trabzon’a penaltılarla kaybeden bordo beyazlılar’da Başkan Eşref Güç ‘ Kimse merak etmesin hedefimizden vazgeçmedik. PTT 1. Lig’e direk çıkan bir takım kuracağız’ dedi.

Kahrolduk üzüldük ancak asla pes etmeyeceğiz

SADULLAH ORGAN

Spor Toto 2. Lig play-off finalinde normal süresi ve uzatma bölümleri 2-2 geçilen maçta 1461 Trabzon’a penaltılar sonunda 6-4 kaybeden ve PTT 1. Lig umutlarını başka bahara bırakan İnegölspor’da büyük bir üzüntü yaşanıyor. Bordo beyazlıların Teknik Direktörü Şaban Yıldırım alınan skoru sakatlıklara bağladı. Yıldırım, ‘Kader böyleymiş. PTT 1. Lig’e çıkmaya çok yaklaşmıştık. Ancak planlarımız maçın henüz ilk yarısında yaşanan 2 önemli sakatlıkla bozuldu. Yine de öne geçmeyi başarsaydık çok farklı bir oyun olabilirdi. Ama başaramadık çok üzgünüz’ dedi.

TARAFTARA TEŞEKKÜR

İnegölspor’un Başkanı Eşref Güç ise hemen çalışmalara başlayacaklarını ve seneye direk PTT 1. Lig’e çıkacak bir takım kuracaklarını söyledi. Güç, ‘Sezon başında ortaya koyduğumuz PTT 1. Lig hedefine çok yaklaşmamıza rağman gerçekleştiremedik. Bizi Alanya’da yalnız bırakmayan ve her zaman destek olan Bursa Belediye Başkanı Recep Altepe, İnegöl Kaymakamı Ali Akça’ya, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve büyük İnegölspor taraftarına çok teşekkür ediyorum. Kimse merak etmesin hedefimizden vazgeçmedik. Şimdiden çalışmalara başlayarak, gelecek sezon direk PTT 1. Lig’e çıkan bir takım kuracağız’ diye konuşuruz.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X