‘Kalacaksak plan yapmalıyız’

Teknik Direktör Ergün Penbe, ‘Etimesgut maçında gençleri görmek adına riskler aldım. Çünkü seneye burada devam edeceksek, bazı oyuncularda karar vermem gerekiyor’ dedi.

‘Kalacaksak plan yapmalıyız’

İnegölspor Teknik Direktörü Ergün Penbe, 2-1 mağlup oldukları Etimesgut Belediyespor maçında bazı oyuncuları görmek adına risk aldığını söyledi. Etimesgut’un iyi bir performans sergilediğini ifade eden Penbe, ‘İki hedefsiz takım diyoruz ama Etimesgut’un galibiyet primi 2 bin 500 liraymış. Onlarda tabii hedefli olmuş oluyorlar bu konuda. İyi mücadele ettiler. Önemli olan dostça iyi mücadele olmasıydı. Futbolu çirkinleştirme adına hiç bir şey olmadı. Dediğim gibi benim için önemli olan maçı kazanmak ama bunun ötesinde de futbolcu kazanmaktı’ dedi. 

Performansları önemli

Gelecek sezonun planlarını yapmak zorunda olduklarını belirten Ergün Hoca, ‘Bazı oyuncularımı görme adına birazda riskler aldım. Murat Can’ın, Burak Uça’nın, Enes’in, Hamit’in ilk 11’deki performansı benim için önemli. Haftaya da 1461 Trabzon maçı onlardan bir tanesi olacak. Çünkü seneye burada devam edeceksek, bazı oyuncularda karar vermem gerekiyor. Bunun için son 2 maç benim için önemli. Tabii oyuncularımın bana vereceği performansta çok önemli’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X