Kalçasının açarak gündem yaratan Hatice, bikinili pozuyla pes dedirtti

Son zamanlarda yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen şarkıcı Hatice, sosyal medya hesabından topuklu ayakkabı ve bikinisiyle verdiği pozları paylaşarak yaz sezonunu açtığını duyurdu.

Kalçasının açarak gündem yaratan Hatice, bikinili pozuyla pes dedirtti

Geçtiğimiz günlerde Muammer Ketenci’nin defilesinde kalçasını açan ve günlerce yaptığı açıklamalarda magazin gündeminden düşmeyen şarkıcı Hatice, yaz sezonunu açtı. Hatice, Instagram hesabından bikinili pozunu paylaştı.

HAVUZ SEZONUNU AÇTI

Yeni şarkısı Dert Olsun’a yaz aylarına damga vurmaya hazırlanan Hatice, Instagram hesabından topuklu ayakkabı ve bikinili fotoğraflarını paylaştı. Şarkıcı, bikinili fotoğrafına “Geçte olsa havuz sezonunu açtım” notunu yazdı.

TAKİPÇİLERİ İKİYE BÖLÜNDÜ

Hatice’nin fotoğrafı kısa sürede binlerce beğeni aldı ancak takipçileri ikiye bölündü. Şarkıcının bazı hayranları fotoğrafını beğendiğini söylerken bir kısmı da “Topuklu ayakkabı ile havuza gireni ilk kez görüyorum”, “Bu ne terbiyesizlik böyle” gibi yorumlar yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X