KalDer’de Elbay güven tazeledi

Oybirliği ile yeniden başkan seçilen Erdal Elbay, 200 kişilik konferans salonunun olduğu Kal-Der Evi’nin müjdesini verdi.

KalDer’de Elbay güven tazeledi

ASLIHAN AYDIN

 

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Bursa Şubesi Olağan Genel Kurul Toplantısı dün BUSİAD Evi’nde gerçekleştirildi. KalDer Yonetim Kurulu Başkanı Hamdi Doğan’ın da hazır bulunduğu genel kurulda, Erdal Elbay, tek liste ile gidilen seçimde güven tazeledi. 

Elbay, burada yaptığı konuşmada, üyelere teşekkür ettikten sonra, “Karımız, çare olabildiğimiz sorun sayısı ve bilinçlendirebildiğimiz kişi sayısıdır” dedi.

DERNEĞE YENİ BİNA

Uzun yıllardan beri hedefledikleri KalDer Evi’ni hayata geçireceklerini kaydeden Elbay, “KalDer Evi ile kalite kültürünün kurum ve bireylerde yaygınlaşması adına kentimizde yürüttüğümüz faaliyetlerin; ulaşılabilir, sağlıklı, modern koşullara sahip, toplumun her kesiminden daha fazla kişinin yararlanacağı merkezde sürdürmeyi, eğitim ve bilinçlendirme çalışmalarımızı çeşitlendirerek farklı gruplara ulaşmayı hedefledik” diye konuştu. Elbay, bahar aylarında temeli atılacak KalDer Evi’nde 200 kişilik konferans salonu da bulunacağını vurguladı.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Erdal Elbay başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Kutlu Şahin (Beyçelik), Arzu Toygar (Bosch Bursa), Erhan Küçüksüleymanoğlu (Tofaş), Hakan Usta (Borçelik), Zafer Kabatepe (Orhan Holding), Ahmet Hakan Tola (Bursagaz), Tuna Arıncı (Valeo), Metin Türk (Yazaki), Şirzat Karayel (Contitech), Tunç Aydoğan (Yeşim Tekstil), Turgay Çalışkan (Bürosit), Filiz Razgıratlı Okumuş (Razgıratlı), Enver Say (Coca Cola İçecek Bursa).

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X