KalDer’den Bozbey’e plaket

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Bursa Şubesi ve Bursa Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BUSİAD) tarafından bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Kalite ve Başarı Sempozyumu’nda Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e katkılarından dolayı plaket verildi.

KalDer’den Bozbey’e plaket

BUSİAD ile KalDer Bursa Şubesi’nce organize edilen ‘Kalite ve Başarı Sempozyumu’ kapsamında düzenlenen “2014 Bursa Kalite Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreninde oturum sponsoru olan Nilüfer Belediyesi adına katkılarından dolayı Başkan Mustafa Bozbey’e de teşekkür plaketi takdim edildi. 

Bozbey’e plaketini KalDer eski Yönetim Kurulu Başkanı Sami Erol verdi. 2 gün süren sempozyumun ödül değerlendiricileri arasında Nilüfer Belediyesi yetkilileri de vardı. Strateji Geliştirme Müdürü Derya Özgök, müdürlük çalışanları Neslihan Arslan ve Gülşah Ayzit “2014 Bursa Kalite Ödülleri” değerlendiricileri arasında yer aldılar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X