KALDER’den Yeşim’e ziyaret

Yeşim Tekstil üretim kapasitesi ve global müşterileri ile kendi sektöründe öncü firma olmaya devam ediyor.

KALDER’den Yeşim’e ziyaret

Yıl içerisinde birçok firma tarafından ziyaret edilen Yeşim Tekstil, bu kez Kayseri ve Bursa Kalite Derneği (Kalder) üyelerini ağırladı. Yalın üretim, İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim çalışmaları konusundaki uygulamaları yerinde görmek amacıyla Yeşim Tekstil’i ziyaret eden grup, firmanın showroom’larında Yeşimli yöneticiler tarafından karşılandı. 

Şirketin tanıtım filmini izleyen heyet, Yeşim Tekstil İnsan Kaynakları Direktörü Fatoş Hüseyinca ve Yalın Ofis Şefi Neslin Gazioğlu Özkaya’dan insan kaynakları, sosyal uygunluk ve yalın konusunda yapılan çalışmaları dinledi. Sabahki programın ardından firmanın yemekhanesinde hep birlikte öğle yemeği yiyen grup, daha sonra fabrikayı gezdi. Saha turunun ardından KALDER ekibi, firmanın kurumsal iletişim ve sosyal sorumluluk alanında yaptığı çalışmaları Kurumsal İletişim Müdürü Dilek Cesur’dan dinledi. 

Sabah başlayıp, öğleden sonra tamamlanan program, Yeşim Tekstil Konferans Salonu’nda yapılan değerlendirme toplantısı ile son buldu. Yeşim Tekstil’deki uygulamaları çok beğendiklerini belirten heyet, firma yöneticilerini daha kapsamlı sunumlar için Kayseri’ye davet etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X