Kaldırım işgaline yaptırım geliyor

İnegöl`de ihracatın arttığını ve işsizlik oranının sıfır olduğunu belirten Aktaş, buna karşın ilçede kaldırım işgallerinin konuşulduğunu ve buna ciddi yaptırımlar getireceklerini söyledi.

Kaldırım işgaline yaptırım geliyor
SADULLAH ORGAN
 
Kent içindeki kaldırım, cadde ve sokaklardaki işgallerin ortadan kaldırılması ile ilgili yaklaşık 2 aydır şehrin tüm cadde ve sokaklarında yapılan araştırma sonuçları, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başkan Yardımcıları, encümen üyeleri ve Kent Konseyi başkan ve yardımcılarının katıldığı toplantıda değerlendirildi.
 
İnegöl’ün gelişip güzelleştiğini ve ihracatını da arttırdığını belirten Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçenin mobilyada da çok iyi yerlere geldiğinin altını çizdi.
 
Aktaş, “İnegöl işsizliğin sıfır olduğu, hatta eksi olduğu bir yerleşim yeri. Ama maalesef İnegöl yıllardır kaldırım işgallerini konuşuyor. İnegöl yıllardır yaya yollarının zapt edilmesini konuşuyor ve yıllardır özellikle kadınlar bu konuda mağdur” dedi.
 
NİYETİMİZ CEZA VERMEK DEĞİL
 
İnegöl Belediyesi olarak, kimseye ceza vermek, kimsenin canını yakmak, kimsenin işine ket vurmak gibi düşünceye sahip olmadıklarını vurgulayan Aktaş, aksine şehrin ticari hayatının canlanması adına İnegöl Belediyesi olarak ciddi aktiviteler yaptıklarını kaydetti. Haziran ayında göreve başlayan Kent Konseyinin de ilk tespitlerinin kaldırım işgalleri olduğuna dikkat çeken Aktaş, “Tüm ilçe halkına, esnaflara çağrımız, bu işgallerin bir an evvel sonlandırılmasıdır. İnegöl Belediyesi olarak, bununla alakalı çok ciddi yaptırımlar getireceğiz. Yaptığımız tespitleri de kamuoyuyla paylaşıp, halkın ne kadar mağdur olduğunu özellikle vurgulayacağız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X